Úvod
Cizrna se řadí k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy a má vysoký obsah bílkovin i vlákniny, a proto vás zasytí na dlouhou dobu. PROBIO Mouka cizrnová BIO obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky, jako je mangan, zinek a železo. Využijete ji na pečení pizzy, slaných krekrů i sladkých perníkových bochánků. Brilantně chutná v bylinkových dipech, v oblíbeném hummusu a falafelu a hodí se jako doplněk do chleba a dalších druhů pečiva. Rovněž ji můžete využít na obalování - bez použití vajec a dalších přísad perfektně drží a při smažení nenasává tolik tuku jako strouhanka. Je neodmyslitelnou součástí pečení pro celiaky a funguje také jako náhražka vajec do pečiva a moučníků, což ocení přívrženci veganské stravy.
Hlavní vlastnosti:
- velmi dobře stravitelná
- vysoký obsah bílkovin a vlákniny
- na pečení, obalování, jako náhrada vajec
Složení
100 % cizrna BIO.
Upozornění
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.